Šta je Ćebe sa rukavima?

Ćebe sa rukavima je divno, toplo, mekano ćebence sa jedinstvenim dodatkom – rukavima. Tako možete da se ušuškate od glave do pete, a da vam ruke budu slobodne da pijete kafu, držite knjigu, telefon ili koristite laptop, uživate u kokicama uz omiljeni film, mazite kućnog ljubimca, crtate, pišete, štrikate ili radite šta god poželite.

Nežno i mekano

Ćebe sa rukavima je napravljeno od punog i čupkavog Welsofta težine 280g/m2, što ga čini toplim i mekanim – kao najmekši zagrljaj.

Udobno i praktično

Svi volimo da se umotamo u ćebence. Udobno je, toplo, opuštajuće, ali kad se pretvorite u ljudsku sarmu ne možete da radite baš ništa. Ćebe sa rukavima vas ne ograničava.

Upakovano s ljubavlju

Svako ćebe dolazi lepo upakovano, sa satenskom trakom i mašnom, spremno da obradujete dragu osobu (ili sebe) ovim originalnim poklonom.

Kako je nastalo Ćebe sa rukavima

Sve je počelo tako što je jedan čovek hteo da obraduje svoju zimogrožljivu suprugu i poručio ćebe sa rukavima preko oglasa na internetu. Ono što je stiglo bilo je sve samo ne ćebe – tanak, proziran materijal od koga se diže kosa na glavi, što zbog lošeg kvaliteta, što zbog statičkog elektriciteta. Razočarani, rešili su da pobaju da sami naprave ćebe sa rukavima koje će biti zaista kvalietno, za sebe, ali i za sve druge koji vole da hladne dane provode ušuškani.

Prešli smo kilometre i kilometre tražeći pravi materijal, potrošili svo slobodno vreme na merenje, krojenje i šivenje i proveli brojne večeri ušuškani ispred TV-a pod izgovorom da „testiramo proizvod.“ Rezultat je udobno mekano ćebence sa rukavima koje kvalitetom daleko prevazilazi većinu sličnih proizvoda. Čak i poznatih brendova. 

Univerzalna veličina

Dimenzije ćebeta su 200x150cm, dužina rukava je 65cm što je dovoljno za prosečnu odraslu osobu. Ako vam je potrebno ekstra veliko ćebe, javite nam se jer pravimo ćebad sa rukavima i po narudžbini.

Proizvedeno u Srbiji

Naše ćebe se proizvodi u Srbiji, od pažljivo odabranih materijala, nije jeftin proizvod uvezen iz Kine.

Kvalitetan materijal

Ćebe sa rukavima je napravljeno od kvalitetnog 260gr Welsofta (100% poliester), koji je mekan na dodir, ne čupka se, ne elektriše i izgleda odlično i nakon pranja. Pere se u mašini na 30°, a može se i sušiti u mašini za sušenje.

Kako da poručim ćebe?

Ćebe sa rukavima možete poručiti telefonom, preko našeg Facebook i Instagram profila, ili jednostavno upravo ovde: