Politika privatnosti i uslovi kupovine

Ćebe sa Rukavima Internet prodavnica je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Detaljni uslovi kupovine navedeni su u sledećem tekstu. Molimo Vas da se upoznate sa njima pre nego što obavite kupovinu i naručivanje.

Posetom ili kupovinom u Ćebe sa Rukavima Internet prodavnici prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Ćebe sa Rukavima internet prodavnica zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Komunikacija elektronskim putem

Kada posetite našu internet prodavnicu ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasniste ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem elektronske pošte (email) ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime Ćebe sa Rukavima Internet prodavnice obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo Radnje za proizvodnju proizvoda od tekstila T-Teks i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti T-Teksa. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na Ćebe sa Rukavima Internet prodavnici smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Vaš nalog

Ukoliko koristite Ćebe sa Rukavima internet prodavnicu, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem Ćebe sa rukavima Internet prodavnice sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti internet prodavnicu uz nadzor roditelja ili staratelja. Ćebe sa Rukavima prodavnica zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom poručivanja proizvoda u Ćebe sa Rukavima internet prodavnici će se koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće se ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Opisi proizvoda

Ćebe sa Rukavima internet prodavnica nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, ne garantujemo da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om. Ćebe sa Rukavima Internet prodavnica ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do greške prilikom postavljanja cene ili nekih drugih podataka na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl.

Radno vreme

Ćebe sa Rukavima Internet prodavnica radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

T-Teks, samim tim i Ćebe sa rukavima, zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja T-Teksa.