Pokloni sa vezom po želji

Pokloniti nekome originalan i maštovit poklon je pun pogodak, ali poklon napravljen specijalno za osobu kojoj je namenjen je nešto što se ne zaboravlja. Dajte našim proizvodima svoj lični pečat. Pogledajte sve proizvode koji mogu biti personalizovani OVDE.

Personalizovano ćebe i Duks ćebe sa vezom

Ukrasite mekano ćebence sa rukavima natpisom po želji i obradujte dragu osobu unikatnim pokonom. Izaberite neki od naših neodoljivih oversize ćebastih dukseva i učinite ga jedinstvenim vezom po želji.


Jastučići sa imenom

Bilo da želite Jednoroga za vašu princezu ili Dinosaurusa za vašeg malog istraživača, svakog od naših plišanih drugara može krasiti ime vašeg mališana. Izaberite opciju “Izvezeno ime”, upišite ime, odaberite font i boju slova i učinite jastučić posebnim.


Jastuci sa natpisom

Želite da dragoj osobi poručite nešto posebno? Recite to vezom na mekanom jastučiću. Izaberite oblik i boju jastučića i unesite tekst koji želite, a mi ćemo vašu ideju pretvoriti u savršen poklon. Dostupni oblici – zvezdica, oblačić, srce, sunce i mesec.


Vezena aplikacija

Ako želite da vaš jastuk ili ćebe krasi sličica, a da i dalje bude mekan i plišan, mi možemo pretvoriti sliku u našivenu ili izvezenu aplikaciju. Pustite mašti na volju i osmislite potpuno jedinstven jastučić, a mi ćemo se potruditi da vašu zamisao sprovedemo u delo. Evo nekih od naših dosadašnjih radova:

inter logo vez

Ovo su samo neke od mogućnosti koje nudimo. Uvek smo otvoreni za vaše predloge, neki od naših najzanimljivijih proizvoda nastali su baš iz ideja kupaca. Ako želite da vam pomognemo da obradujete dragu osobu, možete nas kontaktirati putem Facebooka, Instagrama ili nam pošaljite e-mail na office@cebasarukavima.com